Retourneringen

Niet tevreden? Geld terug! Neem contact op via de klantenservice op onze website, of mail ons op info@ilovemusicquiz.nl

Retourzendingen & Terugbetalingen beleid:
U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van redenen te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen hebt ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in ontvangst neemt.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing.

U kunt ons van uw beslissing op de hoogte stellen via e-mail info@ilovemusicquiz.nl of door contact op te nemen met de klantenservice.

Wij zullen u uiterlijk 30 dagen na de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen, terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als u voor de bestelling hebt gebruikt en u zult geen kosten voor deze terugbetaling hoeven te betalen.

Voorwaarden voor retourzendingen:
Om de goederen in aanmerking te laten komen voor een retourzending, dient u ervoor te zorgen dat:

  • De goederen werden gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen in de originele verpakking zitten
  • De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

De levering van goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn.
De levering van goederen die door hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden.
De levering van goederen die om gezondheidsbeschermings- of hygiƫnische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en die na levering niet meer verzegeld waren.
De levering van goederen die na levering naar hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere artikelen.
Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen naar eigen goeddunken te weigeren.

Goederen retourneren
U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen aan ons.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. Wij kunnen geen terugbetaling doen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of bewijs van ontvangen retourzending.

Geschenken:
Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn aangemerkt en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau zijn aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we het geld terug naar de gever van het cadeau.

Neem contact met ons op
Als u vragen heeft over ons beleid inzake retourzendingen en terugbetalingen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@ilovemusicquiz.nl of via de klantenservice op onze website.